Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf van Schendel is een jong bedrijf. Hovenier Kaspar van Schendel heeft ruim 9 jaar ervaring in zijn vak. Voor hem was na 5 jaar het moment aangebroken om zelfstandig verder te gaan en zijn eigen hoveniersbedrijf op te bouwen. De afgelopen 4 jaren heeft hij een klantenbestand opgezet als Tuinman Kas omgeving Breda.

Tuinman Kaspar tot uw dienst!

Tuinonderhoud

U heeft geen tijd om uw tuin te onderhouden? Of u bent niet bij machte om uw tuin te onderhouden? U hebt er gewoon geen zin in maar wil wel een goed onderhouden tuin?

Tuinman Kas kan in al deze gevallen u van dienst zijn! Hij kan uw tuinonderhoud vakbekwaam uitvoeren naar uw wensen.

Tuinonderhoud: uw wensen

U geeft aan hoe u uw tuin bijgehouden wilt hebben en welke activiteiten uitgevoerd moeten worden. Tuinman Kas kan u natuurlijk van deskundig advies voorzien. Bepaalde planten kunnen het best in een bepaald seizoen worden onderhouden of op een bepaalde manier worden gesnoeid.  

tuinonderhoud Breda

Periodiek tuinonderhoud

Kaspar kan uw tuin eenmalig onderhouden omdat het bijvoorbeeld een grote klus is. U kunt ook met afspreken om éénmaal, of tweemaal per jaar of zo vaak als u wilt uw tuin te laten onderhouden. Kaspar houd voor u bij wanneer uw tuin weer onderhoud nodig heeft of u contact hem als u het nodig vindt. Tuinman Kas kan ervoor zorgen dat uw tuin in ieder seizoen er top uitziet.

Ook voor eenmalige grote onderhoudsklussen kunt u bij Tuinman Kas terecht.

 

Kosten tuinonderhoud

Kaspar maakt vooraf duidelijke prijsafspraken met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

tuinonderhoud Breda
Sluit Menu