Tuin aanleg

Hoveniersbedrijf van Schendel is een jong bedrijf. Hovenier Kaspar van Schendel heeft ruim 9 jaar ervaring in zijn vak. Voor hem was na 5 jaar het moment aangebroken om zelfstandig verder te gaan en zijn eigen hoveniersbedrijf op te bouwen. De afgelopen 4 jaren heeft hij een klantenbestand opgezet als Tuinman Kas omgeving Breda.

Tuinman Kaspar tot uw dienst!

Tuin aanleg

U wilt een nieuwe tuin? Wilt U uw tuin veranderen?  Of u wilt uw tuin aanpassen? Tuinman Kas neemt de tijd om met u uw ideeën en wensen door te nemen. U kunt ook rekenen op een deskundig advies over de inrichting of aanleg van uw tuin.

 

Uw nieuwe tuin

Kaspar beschikt over goed materiaal, denkt mee, hergebruikt als het kan en heeft respect voor natuur en milieu. Echt een Tuinman!
Hij kan tuinen aanleggen voor senioren tot een kindvriendelijke tuin. Zo heeft hij heeft kennis van welk kunstgras voor kinderen geschikt is. Of hoe het op hoge leeftijd nog mogelijk is te genieten van een tuin in bloei. 
Een mooie tuin hoeft niet duur te zijn, want door te combineren van oud en nieuw of het aanleggen in fases is veel mogelijk.
tuinonderhoud Breda
Sluit Menu